PADEL | Nieuwe Bullpadel Collectie

Bullpadel heeft alweer haar nieuwe collectie van padelrackets voor 2025 en padelschoenen voor de voor winter collectie 2024 uitgebracht! Ontdek nu de nieuwste modellen die je klaarstomen voor topprestaties, zelfs tijdens de koudere maanden. Kijk snel in onze shop op locatie of online en laat je verrassen door de kwaliteit en het innovatieve design van Bullpadel.

De nieuwe collectie rackets zijn allemaal te koop en te testen bij ons in het centrum. En voor de wintermaanden hebben we nu ook de nieuwste Bullpadel padelschoenen, speciaal ontworpen voor optimale grip perfect voor op de padelbaan. Of je nu op zoek bent naar comfort of prestaties, met deze schoenen ben je altijd voorbereid.

Een klein weetje voor wie het nog niet wist: wij van Squash & Padel Centrum Zwolle zijn een officieel Bullpadel verkooppunt! Dat betekent dat je bij ons alle Bullpadel producten kunt bestellen. Dus als je iets gezien hebt dat elders niet te vinden is, kunnen wij het voor je regelen. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij ons aan de balie of stuur ons een mailtje.

Neem alvast een kijkje online en ontdek de nieuwste Bullpadel collectie!