EVENT | Expert Openingstoernooi 31 augustus 2024

Op zaterdag 31 augustus willen wij het nieuwe seizoen feestelijk openen met een toernooi met aansluitend een BBQ. Deze dag zal er een squash én een padel toernooi tegelijkertijd plaatsvinden, dus het belooft een mooi, drukke, sportieve en vooral gezellige dag te worden!

Squash
De wedstrijden die gespeeld gaan worden in het squashtoernooi zullen in team verband gespeeld worden net zoals de ‘reguliere’ SBN competitie. Deze teams zijn vooraf nog niet bekend en worden op de dag zelf ingeloot. Vooraf kan je jezelf inschrijven in één van drie categorieën; Topper (niveau 1-4), Sub-Topper (niveau 5-7) en Fanatieke Recreanten (niveau 8-9). Een team gaat dus bestaan uit drie spelers, één uit iedere categorie. Heb je  nog nooit competitie gespeeld of een toernooi? Geen probleem, je wordt gecoacht door je medespelers. Tevens is dit een mooie voorproefje of competitie spelen iets is voor jou. Weet je nou niet in welke categorie je jezelf moet inschrijven, dan kunnen onze trainers en/of medewerkers jou helpen!
Inschrijven kan via onderstaande knop

Padel
Bij padel gaan de wedstrijden op speelsterkte en wordt er in poules van vier koppels gespeeld. Ook hier hebben we weer verschillende sterktes van poules waarin jullie je kunnen inschrijven. Bij de dames dubbel in de categorieën DD7 of DD8 en een categorie Dubbel in de categorieën D6 of D7 of D8.
Inschrijving is geopend vanaf woensdag 24-07-2024

De inschrijfkosten voor zowel squash als padel zijn €20,- p.p. incl. een presentje en de BBQ. We hopen de gehele ochtend en middag lekker actief bezig te zijn en dan rond zessen gaan we lekker met zijn allen BBQ’en. Zijn jullie er bij om te strijden voor de eerste titel van het jaar?
Inschrijven kan via onderstaande knop